Quickscan met zadelanalyse

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪100‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Wil je een nieuwe fiets kopen en zeker weten dat je de juiste maat krijgt? Of wil je met een eenvoudig, betaalbaar onderzoek al veel beter en comfortabeler fietsen? Dan is de Quickscan met zadelanalyse écht iets voor jou!

Productinformatie

De combinatie van Quickscan en zadelanalyse levert je op een betaalbare en relatief snelle wijze een goede fietspositie op. Het voorkomt veel klachten. 
Daarnaast is het de ideale manier om zeker te weten dat je de juiste framemaat en de juiste geometrie aanschaft. Het voorkomt een miskoop. 

Productdetails

Created with Sketch.

Het motto van Glorie is: "je mag op alles bezuinigen, behalve op het zadel".
Het zadel maakt of breekt je positie op de fiets. Een ander zadel kan zelfs invloed hebben op de keuze van de framemaat en -geometrie. Vanuit het juiste zadel wordt er systematisch gewerkt aan de optimale positie.
De tijdsinvestering is 1,5 - 2 uur.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Na betaling neemt Glorie contact met u op voor een definitieve afspraak. 
U ontvangt vooraf een intakeformulier en aanvullende informatie.

Glorie kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de uitkomsten van het onderzoek. Glorie heeft naar de cliënt een inspanningsverplichting maar is niet resultaatverantwoordelijk.

Glorie geeft te allen tijde advies. Dit advies is op basis van bevindingen en beargumenteerd. Het is aan de cliënt om dit advies al dan niet te volgen. De keuze om het advies wel of niet te volgen kan invloed hebben op het uiteindelijke resultaat.