Reacties van klanten, die ik via de email heb ontvangen

Hoi Jan, Voelt inderdaad weer goed! Ik heb een aantal weken weer in jouw positie gefietst en zeer beperkt klachten! Ik ben heel tevreden!

Ben nog steeds blij met de meeting i.c.m. de kennis die jij eruit kan halen om tot een goed geheel/keuze te komen.

Hi Jan,
Een tijdje geleden ben ik bij je geweest voor een quickscan en ik heb daarvan direct een Willier uit de showroom gekocht. Ik wil je even laten weten dat ik er erg tevreden mee ben en dat het perfect fietst! Heb er al ruim 300km op zitten! Dus dank voor je service en kunde.


Glorie BikeLab mag ook weer open! 

Wil je dit jaar klachtenvrij fietsen, maak snel een afspraak voor het tarief van 2020! 

Een goede en goed passende fietsschoen maakt het verschil


LUCK fietsschoenen 

bieden de mogelijkheid tot maatwerk.

Heb je 2 verschillende voetlengtes, extra brede of juist heel smalle voeten? Heb je brandende voeten of dove tenen? Laat je voeten opmeten en ga voor de schoenen van LUCK. Ook is het mogelijk om de schoenen uit te laten voeren met een eigen ontwerp of je eigen (bedrijfs)logo.

Gemotiveerd aan de slag

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe. En mijn deelname aan de Giro delle Dolomiti in juli 2019 was wederom een bevestiging, dat ik iedereen, ook jou, nog meer fietsplezier wil bezorgen! 
Want het plezier dat ik er in heb, gun ik ook jou. Of je nu op een racefiets rijdt, met de mountainbike of gewoon relaxed op de electrische fiets: van fietsen word je blij! 
En als dat niet zo is, omdat je zadelklachten hebt, rugpijn of een ander ongemak, maak dan een afspraak om te zorgen dat fietsen weer leuk(er) wordt! 

Fietssport Magazine NTFU:

Fietsen met knieprothese

In de februari-editie 2019 van het Fietssport Magazine van de NTFU heeft Tessa Backhuis een artikel gewijd aan het fietsen met een knieprothese. Glorie BikeLab heeft daaraan een bijdrage geleverd.

De tips en adviezen zijn ook zinvol bij andersoortige knieproblemen. Fietsen is, met de juiste aanpassingen, zeker mogelijk met een knieprothese!