Vittoria fietsschoenen

Vittoria is een Italiaans merk dat zowel technisch als ergonomisch uitstekende schoenen maakt. Deze schoenen hebben standaard een wat bredere leest.

Het bijzondere aan de Vittoria schoenen is dat er diverse optiemogelijkheden zijn om ervoor te zorgen dat je de perfecte schoenen krijgt:
- keuze uit standaardleest of extra wide
- halve maten verkrijgbaar (van 38,5 t/m 45,5)
- mogelijkheid tot 2 verschillende schoenmaten en leesten
- bij raceschoenen: keuze uit een standaardzool (met 3-punts bevesting) of speedplay bevestiging.

Daarnaast zijn de Vittoriaschoenen gemaakt van topmaterialen en zien er prachtig uit! Neem bijvoorbeeld de nieuwe 1976 KNIT of de Velar, beloond met de Design en  Innovation Award 2018. En wat te denken van de nieuwe Gravelschoen Sierra of de mtb-schoen met de beste prijs-kwaliteitverhouding, de Captor Boa.


Daarom werkt Glorie BikeLab graag met dit schoenmerk. 
Heb je bredere voeten en/of voetklachten? Glorie adviseert je graag!

Gemotiveerd aan de slag.

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe. En mijn deelname aan de Giro delle Dolomiti in juli is een inspiratiebron om iedereen, ook jou, nog meer fietsplezier te bezorgen! 
Want het plezier dat ik er in heb, gun ik ook jou. Of je nu op een racefiets rijdt, met de mountainbike of gewoon relaxed op de electrische fiets: van fietsen word je blij! 
En als dat niet zo is, omdat je zadelklachten hebt, rugpijn of een ander ongemak, maak dan een afspraak om te zorgen dat fietsen weer leuk(er) wordt!

Vakantie:Giro delle Dolomiti

Glorie helpt niet alleen fietsers die goed willen fietsen, Glorie is net als jij een fietsliefhebber. Daarom is hij bezig met de voorbereidingen op de Giro delle Dolomiti die van start gaat op zondag 21 juli.
Om zich optimaal voor te kunnen bereiden en mee te doen aan dit evenement is Glorie BikeLab gesloten van 13 t/m 31 juli.
Wil je deze zomer ook nog optimaal fietsen? 

Goede, goed passende fietsschoenen maken het verschil.


LUCK fietsschoenen 

bieden de mogelijkheid tot maatwerk.

Heb je 2 verschillende voetlengtes, extra brede of juist heel smalle voeten? Heb je brandende voeten of dove tenen? Laat je voeten opmeten en ga voor de schoenen van LUCK. Ook is het mogelijk om de schoenen uit te laten voeren met een eigen ontwerp of je eigen (bedrijfs)logo.

Fietssport Magazine NTFU:

Fietsen met knieprothese

In de februari-editie 2019 van het Fietssport Magazine van de NTFU heeft Tessa Backhuis een artikel gewijd aan het fietsen met een knieprothese. Glorie BikeLab heeft daaraan een bijdrage geleverd.

De tips en adviezen zijn ook zinvol bij andersoortige knieproblemen. Fietsen is, met de juiste aanpassingen, zeker mogelijk met een knieprothese!