Basso Venta Disc Ultegra

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪100‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Topkwaliteit voor iedereen !
Voor degenen die beweren dat kwaliteitsconstructies en duurzame prestaties slechts voor een selecte groep beschikbaar zijn, hebben wij slechts één woord: Venta. Handgemaakt door Basso met dezelfde extreme aandacht voor kwaliteit en detail die gebruikt wordt om de meest premium frames in het gamma te maken, heeft de Venta een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. 

Made to race, made to last, de Venta is gebouwd om jarenlang te presteren.

Productinformatie

Jouw kracht, jouw snelheid
De oversized trapas en onderbuis komen samen met een versterkte balhoofdbuisverbinding om torsiestress te weerstaan. Het resultaat: een extreem efficiënte vermogensoverdracht. Geen vermogensverlies door buiging betekent efficiënter rijden, meer energie voor de eindsprint en meer snelheid!

Snel, soepel, geen compromissen
Een meer ontspannen geometrie geeft extra comfort. Het frame heeft een carbon layup die is gemaakt om zowel een reactieve als comfortabele structuur te bieden. De rechte vork en compacte achterdriehoek zorgen voor een extra responsieve handling, waardoor de Venta wendbaar genoeg is voor zelfs de snelste meest technische afdalingen.

Details zijn belangrijk
De mooie vorm en constructie gaan gepaard met geavanceerde functies die doorgaans zijn voorbehouden aan producten van een hoger niveau, zoals interne kabelgeleiding.

3B-klemsysteem Gen 2
Een volledig verborgen bevestigingsoplossing, waarbij technologische en esthetische innovatie worden verweven.

Het resultaat is een lichtgewicht, onzichtbaar en sterk geïntegreerd systeem met drie schroeven. Deze Basso-oplossing geeft het 3B-systeem een antitrillingsfunctie, die de rijervaring verbetert door het comfort op oneffen en hobbelige oppervlakken te verhogen.

Productdetails

Created with Sketch.

Deze fiets is verkrijgbaar in 4 kleuren en met 2 afmontages. Optioneel is tegen meerprijs een andere wielset leverbaar. 

Een fiets als deze koop je niet zomaar. De basis hiervoor is een bikefit. Dan weet je zeker dat het jóuw fiets wordt!

Dan is het mogelijk om de fiets uitgerust te krijgen met de juiste framemaat, het het voor jou ergonomisch beste zadel, de juiste hoogte en lengte van de stuurpen, stuurbocht van de juiste breedte en de best passende cranklengte.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Goed fietsen begint bij "weten is meten" Daarom gratis bij een Venta: het pakket zadelanalyse + quickscan, twv. 135,-